maandag 5 april 2010

Pasen/Easter

Helaas, de paasdagen zijn bijna voorbij maar wat was het weer leuk! En er waren ook weer allerlei creatieve uitingen te bewonderen.
Gisteren, 1e paasdag, showde mijn jongste zus haar meest recente brei-creatie en hebben Oudste Dochter, Oudste Nichtje en ikzelf gezellig zitten borduren aan onze kussens-in-wording (Oudste Dochter en ik zijn er al een tijdje mee bezig, zo af en aan, en Oudste Nichtje is er net aan begonnen). Het zal nog wel een tijdje duren voor ze af zijn, maar dat geeft niet. En zoals Oudste Nichtje al zei: 'Als het kussen af is ga ik het noooooit weg doen!'
Vandaag, 2e paasdag, waren we bij mijn schoonfamilie te gast. Daar waren behalve een heleboel lekkere hapjes ook een heleboel mooie zelfbeschilderde 'eierdopjes' te bewonderen. En baby S. kreeg voor buiten haar door mij gebreide beenwarmertjes weer aan.
Om tenslotte nog even op eieren terug te komen: naast onze voordeur zit nog steeds de merel op haar nest. We vinden het allemaal heel gezellig om haar daar zo te zien zitten, en haar met haar kraaloogjes naar ons te zien kijken als we bij voorbeeld bezig zijn om onze fietsen uit de schuur te halen. Wordt vervolgd...

1 opmerking:

  1. Je Oudste Nichtje heeft de onderste rand helemaal af. En je Jongste Nichtje heeft de smaak nu ook te pakken. Zij borduurt 'vrij' en maakte een paashaasje, heel schattig.

    BeantwoordenVerwijderen