vrijdag 8 oktober 2010

Even lekker niets doen/ A Day OffHet was nogal druk, de laatste tijd, dus ik heb niet veel tijd gehad voor haken of breien.
Bovendien liep ik bij m'n edelweiss-trui, bijna tegen het eind, ook nog tegen een probleem aan, maar daarover een andere keer meer.
Vandaag besloot ik om maar eens een dag helemaal vrij te nemen en de vrije ochtend heb ik grotendeels in Leiden doorgebracht, waar ik een paar hele leuke en ook nuttige aankopen heb gedaan. Bij Moll en de Groot kocht een daglichtlamp (wat zal ik ervan zeggen, het was er gewoon tijd voor en ik denk dat ik er veel plezier van zal hebben). Bij een 'Plastic-huis/Borduurshop' aan de Lange Mare 106 (ik was er nog nooit geweest, maar zal er graag nog eens terugkomen) bleken ze de prachtige kruissteekagenda's te verkopen die ik vroeger ieder jaar bij 'Handwerkmagazijn De Vlijt' in Utrecht kocht. Sinds die winkel is verdwenen heb ik de agenda's nooit meer ergens gezien en nu lagen ze hier zo maar! Niet alleen dat, ik kreeg de agenda's van 2009 en 2010 voor slechts 10 euro per stuk mee (terwijl de borduurpatronen erin natuurlijk nog net zo mooi zijn als 1 of 2 jaar geleden). De agenda voor 2011 heb ik nu ook vast in huis, dus ik ben helemaal blij. En het hertenkussenpakket kon ik ook echt niet weerstaan!

I've been busy lately, so there hasn't been much time for crafting. But today I took a day off to do some serious shopping, and I'm very happy with my purchases!

1 opmerking:

  1. Bedankt voor je reactie op mijn blog. De sjaal was danook erg leuk om te doen en ik maak er zeker weten nog eentje.

    Leuke spulletjes die je hebt gekocht.
    Heb op de handwerkbeurs ook gekeken naar een daglichtlamp....denk dat dat in de nabije toekomst ook een noodzaak voor mij wordt ;)

    Het was ontzettend leuk op de beurs, heel veel mooie dingen gezien.

    BeantwoordenVerwijderen