vrijdag 26 oktober 2012

Kaffe FassettAfgelopen week was een goede week voor sokken breien. Het lukt me nu al aardig met korte naalden en 'continentaals' breien, maar met lange naalden en 1 naald onder de arm lukt het nog steeds wel het beste. Dus wissel ik het maar gewoon af...

Verder heb ik mijn Kaffe Knits Again boek weer eens tevoorschijn gehaald, om er regelmatig weer eens in te kijken naar de mooie ontwerpen en het mooie huis (Charleston) waarin die zijn gefotografeerd. Op 22 november is Kaffe Fassett 's avonds in Amsterdam voor een boeksigneersessie en een lezing. Ik heb me er al voor opgegeven en ik verheug me er al echt op.

It's been a good sock knitting week. I've been practising continental knitting using short dpns, and I've also done English knitting using long dpns.

Also, I dug up my Kaffe Knits Again book, to look at the beautiful designs and interiors (from Charleston house) that are shown in the book. I'm looking forward to seeing Kaffe Fassett here in Amsterdam on the 22nd of November.

1 opmerking:

  1. Mooie sokkenwol gebruik je! Ik heb geloof ik die groene hier ook in de kast liggen (maar daar ligt nu zoveel in dat ik het niet meer precies weet...........erg hè)

    Groetjes
    Miriam

    BeantwoordenVerwijderen