zondag 25 augustus 2013

Ruïne en levensboomNiet dat ze rechtstreeks met elkaar te maken hebben, hoor die ruïne en die levensboom, maar van allebei laat ik graag wat plaatjes zien.

Met vriendin M. bezocht ik vorige week zondag de (in Santpoort), waar niet alleen de ruïne zelf, maar ook een beeldententoonstelling in en rondom de ruïne te zien was. De beeldententoonstelling is inmiddels helaas afgelopen, dus die is niet meer te bekijken. De Ruïne zelf nog wel - gelukkig - al is het maar de vraag voor hoe lang nog, want de Ruïne wordt ernstig in zijn bestaan bedreigd en kan een ieders steun dan ook gebruiken. Ik ga graag naar kastelen en ruïnes en vond het dan ook erg leuk om hier ook eens rond te kijken, het was zeer voor herhaling vatbaar.

En verder heb ik deze week bijna iedere avond wel zitten borduren aan mijn Mexican Tree of Life. Ik laat de foto van vorige week nog even zien, en daarna de foto van hoe het er nu uit ziet. Hoe meer het opschiet, hoe verslavender het wordt, lijkt het wel. Het zal zeker nog een paar weken duren voor het af is, maar ondertussen zit ik al vast te bedenken hoe ik de achterkant van het kussen zal gaan maken. Ik heb er nog wel een stofje voor liggen, maar hoe ik het verder precies ga aanpakken, dat weet ik nog niet. Gelukkig heb ik nog even de tijd om er over na te denken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten