zondag 13 oktober 2013

Breidagen GroningenGisteren was ik met vriendin C. naar de Breidagen in de Der A kerk in Groningen, waar we moeiteloos een aantal uren aangenaam doorbrachten met kijken en - kijk maar naar de laatste paar foto's - met kopen. Ik kan weer lekker breien (en spintol-spinnen) de komende tijd. 

 En behalve mijn eigen Steps (die ik om had) waren er nog meer Steps-en te zien, wat ik natuurlijk wel erg leuk vond. Er was zelfs een stukje Steps te zien bij de tentoonstelling Glas en Breien (met glaswerk van Tanja de Heus en Johan de Vries)!

2 opmerkingen:

  1. Wat een bijzondere dagen, leuk dat je er een fotoreportage van hebt gemaakt. Vooral wat ik zie op foto's 3 en 4 spreekt me erg aan. En ik zie dat je mooi garen hebt gekocht, daar ga je vast weer bijzondere creaties van maken. Ik ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow Ellen, jouw ontwerp Steps inspireert veel mensen tot breien dat is duidelijk. Dat moet toch geweldig zijn om te merken dat op de breidagen anderen met jouw sjaal om lopen en dat het mensen inspireerde om bij een vaas een stuk Steps te breien. Kunst!

    BeantwoordenVerwijderen